INFORMATII UTILE

Modalitatea de derulare a contractului

MODALITATEA DE DERULARE A CONTRACTULUI

Pentru derularea in conditii optime a contractului, la sfarsitul fiecarei luni, consumatorul va transmite furnizorului prognoza cantitatii de gaze naturale pe care estimeaza ca o va consuma in luna urmatoare. Diferenta dintre consumul prognozat si cel realizat, este preluata de furnizor prin realizarea serviciului de echilibrare. Prin transmiterea periodica a consumului de gaze naturale realizat, consumatorul poate beneficia de reduceri ale pretului de achizitie.

Consumul final lunar al clientilor va fi masurat prin grupurile de masura ale operatorilor de distribuţie sau ale SNT Transgaz SA. Facturarea acestuia de catre furnizor va avea ca document procesul verbal al citirii contorului semnat de consumator si operatorul de distributie.

Modalitatile de plata si termenele vor fi stabilite prin contractul de furnizare. Tot prin clauzele contractului de furnizare, societatea are in vedere atragerea clientilor, oferind si alte servicii, astfel:

- preturi avantajoase cu diverse posibilitati de formare a acestora, in functie de procesul de productie al consumatorului, perioada de consum etc (de exemplu discount fata de pretul reglementat, pret variabil in functie de componenta de gaz intern si import etc)

- conditii contractuale competitive

- servicii de furnizare de calitate

- reduceri de tarif la achitarea integrala si in avans a consumului de gaze naturale

- procent de penalizari convenabile cu consumatorul la plata cu intarziere a facturilor

- flexibilitate in consum zilnic; posibilitatea de modificare a cantitatilor contractate inainte de luna de livrare si chiar in luna de livrare, dupa caz;

- absortia totala sau partiala a dezechilibrelor induse sistemului de transport datorita variatiilor in consum;

- servicii de consultanta gratuita in legatura cu diverse aspecte ale pietei gazelor naturale.

SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA

pentru compania ta

CHESTIONAR PRECONTRACTUAL